Post by highkeperlivi on Feb 25, 2022 12:07:12 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Intl Fashion Dress Up Stylist ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Intl Fashion Dress Up Stylist IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ کدهای بی نهایت همه ▞▞▞
▞▞▞ Intl Fashion Dress Up Stylist 2022 version ▞▞▞
این واقعیت که برای رسیدن به هر جایی در این بازی باید یک مقدار ناخوشایند تبلیغات تماشا کنید، حداقل می توانید آن را اصلاح کنید تا بتوانید قبل از گذشت یک ساعت از تبلیغ خارج شوید؟!!... صبر من بسیار قدردان خواهد بود... .زمانی که انجام دادی به من خبر بده و دوباره نصبش میکنم و دوباره بازی میکنم!!
من 4 ستاره قبل از میلاد می دهم من کاملاً عاشق این بازی هستم اما .... من هر سطح را بارها و بارها و بارها تکمیل کرده ام. نیاز به سطوح جدید! چرا فقط تعداد کمی با اندازه بزرگ "مدل"؟ شما باید خیلی بیشتر از آنچه که اکنون انجام می دهید، او را بگنجانید. و ..... چرا تبلیغات بیش از حد در حال حاضر؟ بیشتر از حد معمولی 🤷🏼♀️ بیا، لطفا درستش کن!
برای لباس های شما بسیار خوب است و مانند محصول زیبایی هر محصول آرایشی رژ لب
عاشق این چالش های یک ظاهر طراحی شده. بهترین کار این است که برای رقابت نیازی به پرداخت پول نقد واقعی ندارید! یکی برای افرادی که پر از پول نیستند! ♥️ هزینه های داده کافی است، زمانی که برای رقابتی بودن مجبور به خرید با Rands شوید، ما را کنار می گذارد، حتی اگر احتمالاً می توانیم از رقبای ثروتمند سبقت بگیریم. پرداخت با تماشای تبلیغات بهتر است. این بسیار سرگرم کننده است که ببینیم چقدر خوب می توانیم استایل کنیم! ممنون بچه ها 🦋
عالیه ولی این دو ستاره رو برای زشتی مانکن و پولی بودن بازی کم میکنم
برنامه خوب کار نمی کند و تبلیغات زیادی وجود دارد که تقریباً برای همیشه طول می کشد. من فقط برای استایل یک مدل به طور کلی 1 ساعت وقت گذاشتم، بهتر است که خیلی بد باشد.
این بازی واقعا شگفت انگیز است اما تبلیغات همه سرگرمی را در اینجا از بین می برد ....
خوب بود دمتون گرم
Intl Fashion Dress Up Stylist Szerepjátékok sivr
من در بهترین حالت 2 می دهم زیرا تقریباً در مرحله حذف نصب هستم زیرا مدام خراب می شود. و بسیار خسته کننده و به همان اندازه تحریک کننده و آزاردهنده شده است. اگر اشکالی که مدام باعث خرابی آن می شود به زودی برطرف نشود. هرگز از من امتیاز 5 ستاره نمی گیرد. چون دیگر بازی ای نخواهد بود که من انتخاب می کنم
خیلی عالی ولی وسایلش خیلی گرونه😐😐😐
Metal Soldiers 2 Akcijske igre oie
با تغییر بررسی از 5 ستاره به 1، من برای بازی پول خرج کردم اما اکنون 6 ماه است که منتظر سطوح جدید هستم. بهروزرسانیهای متعددی وجود دارد، اما همه آنها رفع اشکال شدهاند (اشکالهایی که باید قبل از انتشار بازی برطرف میشدند)، اگر شرکتها سعی نمیکردند تا حد امکان بازیها را عرضه کنند، شاید میتوانستند برای رفع این اشکالات قبل از انتشار، آزمایش کننده های بتا به دلایلی وجود دارند. تنها دلیلی که من حذف نصب نمی کنم، پول خرج شده است. ویرایش: این بهانه نمی شود، چند مرحله جدید انجام دهید!
این بهترین بازی طراح مد است. اما هزینه لباس ها خیلی بالاست به همین دلیل 4 ستاره 🥰
تفاوت و رنگهای گروات را دوست دارید، اما موسیقی باید متفاوتتر باشد
خیلی بده هم آدمش خیلی بیریخته هم خیلی هنگ میکنه یک ستاره هم دادم که بتونم نظر بدم
تجربه من با این بازی شگفتانگیز و آرامبخش است، وقتی که در حال ادغام احساسات هستم، اما امیدوارم وقتی این بازی بهروزرسانی میشود، بتوانم کشورها را انتخاب کنم یا حتی با دوستان یا هرکس دیگری در هنگام انجام چالشها ارتباط برقرار کنم، زیرا آن را مد بینالمللی مینامند، به معنای واقعی کلمه امیدوارم که بتوانم واقعاً آن را به چالش بکشم. و بدانید که در صورت امکان پی پی ال واقعی را به چالش می کشم...امیدوارم برای خواندن این مطلب وقت بگذارید و به روز رسانی کنید 😇از آنجایی که Ur به اندازه کافی باهوش است که می تواند یک بازی آرامش بخش ذهن N بسازید.
هی میپره بیرون
سلام من زهرا رمضانی هستم به نظر من بازیه خوبیه ولی دوستاره ازش کم کردم بخاطر اینکه یه مدل های میده و باید طبق اون درست کنیم ولی خود اون لبای هارو نداره
بازی عالی همه لباسها را دوست دارد، اما کمبود پول و وقت گذاشتن برای بارگذاری آگهی برای دریافت پول در اولین شروع بازی
من عاشق این بازی ها به من نشان می دهد بهتر است برای مدل نگاه کنید.
تبلیغات خیلی زیاد فکر می کنم به همین دلیل است که بازی را حذف کردم و بعضی از لباس ها ردیف نمی شوند هنوز نیاز به کار دارند و شما باید بتوانید بیش از یک جواهر بپوشید اما من بازی را دوست دارم
باحاله اما هزینه اکسسوری ها، لباس ها، مدل لباس ها و ... خیلی بالاست...
اگر میخواید نت تون هدر بره نصب کنید از جانب من هیچ ستاره ای به این بازی داده نمیشه این یک ستاره رو دادم تا بتونم نظرم رو بدم.
بازی عالی عالی عالی است ولی من به این بازی ۴ ستاره دادم چون تنوع موهاش کمه و بده یکی هم قیمت لباساش خیلی گرونه، اگه بتونین خواهشا تنوع موهارو زیاد کنین.ممنونم
این یک بازی واقعاً عالی است اما گاهی اوقات دائماً یخ میزند و بارگذاری آن خیلی طول میکشد که واقعاً آزاردهنده است زیرا باید آن را ببندید و بارها آن را دوباره باز کنید که بسیار زمانبر است. من احساس می کنم هر چه به روز رسانی بیشتر شود کندتر می شود. لطفاً این یک بازی شگفتانگیز است که بر خلاف مد طمع است، اما انجماد آن بد است!
برنامه شگفت انگیز! من ویژگی های آن را دوست دارم، شخصیت ها واقعی به نظر می رسند و لباس ها بیش از حد مقتدر هستند، اگر گزینه ای وجود نداشت، می خواهم 100 ستاره به این برنامه بدهم، من چندین سال است که آن را جستجو می کنم اما اکنون آن را پیدا کردم. من کلمات بیشتری ندارم که بگویم این برنامه چقدر شگفت انگیز است. خیلی ممنون game2 برد برای این برنامه و در اسرع وقت به ساخت برنامه های خوب ادامه دهید زیرا منتظر برنامه بعدی شما هستم تا بتوانم آن را بازی کنم.
بازی سرگرم کننده اما باورنکردنی پر زرق و برق برای اندروید. بدن و صورت مدل ها و همچنین پس زمینه سیاه می شود. تبلیغات به ندرت به درستی پخش می شود و بازی را به تاخیر می اندازد. برخی از آیتمها وقتی روی آنها کلیک میکنید، آیتمی متفاوت از نمایش داده شده روی مدل قرار میدهند. منتظر به روز رسانی برای رفع این مشکلات هستیم.
خیلی بد، من حتی توانایی بازی کردن آن را نداشتم، زیرا در واقع 1 ساعت طول کشید تا باز شود، خرید در نهایت به من نشان داد: "بازی پاسخ نمی دهد" و سپس من را از بازی بیرون انداخت و هرگز اجازه نداد وارد بازی شوم و 1 سال گذشت و همین مشکل پیش آمد، لطفاً آن را برای من حل کنید و سپس من دوباره به آن امتیاز می دهم با تشکر!
چرا ما نمیتوانیم مدل خود را طوری تنظیم کنیم که به نظر میرسد؟ ما میتوانیم مدل موی او را تغییر دهیم، اما نمیتوانیم او را آرایش کنیم یا رنگ موهایش را تغییر دهیم، مگر اینکه یکی از مدلهای رنگ موی از پیش تعریفشده را انتخاب کنید. ما به گزینه های بیشتری با آرایش و جواهرات او نیاز داریم. همچنین، رابط کاربری زیادی در بازی وجود ندارد.
بهترین بازی
سرگرم کننده، ساده، آسان برای به دست آوردن سکه برای به دست آوردن آیتم ها. دوستش دارم.
بازی اغلب، بیشتر در حین تبلیغات (مکرر)، اما همچنین هنگام انتخاب موارد یا تلاش برای ارسال یک نگاه، متوقف می شود. وقتی بالاخره تصمیم به بارگیری میگیرد، متوجه شدم که یک ضربه دیگر از خرج کردن پولی که نمیخواستم برای بازی خرج کنم فاصله دارم. اغلب لباسهای متفاوتی نسبت به آنچه که پس از بازگشت به ظاهر «ذخیرهشده» انتخاب کرده بودم به من میدهد. زمانی که به وضوح این کار را انجام داده ام، مدام از من خواسته می شود تا بازی را مرور کنم. همچنین، چرا یک ژاکت چرمی به بازی اضافه کنید اگر هر بار استفاده می شود 2* می شود
واقعا عالیه!! دلیل اینکه من فقط چهار ستاره دادم پولی است که در شروع بازی می دهید کافی نیست ... اما رویای من محقق شد !!!!
بعضی ها میگن میخوام فش بدم فلان وو میگم که نه توروخدا بده ما رو مجبور کردی که نظر بده تو این بازی اخه به توچه تو بازی تو بکن اگرم بد بود یا بنویس یا چیزی نگو بازی رو کن شبیه من که از هر کدوم که خوشم حذف شد. اومد نصب میکنم وتو گوشیم میزارم اگه خوشم نیومد حذفش میکنم به همین راحتی🤨🤨🤨🤨🤨🤨🤨
سلام این بازی خوبه 😊اما لباساش غفلن 😐
سلام من هارلی هستم از این بازی خوبی اما ارایش ها خیلی قشنگ نیست به هر حال ممنون از سازنده اش
یکی از بازی های مورد علاقه من است. با این حال، ای کاش گزینه های بیشتری برای رنگ لب و مدل آرایش در استایل سوپراستار وجود داشت
Penata Busana Internasional RPG qns
من لباسهای شیکتری میخواهم. و جواهرات و کارکنان بیشتر. آیا می توانید یک بازی طراحی مد، که در آن ما می توانیم لباس طراحی کنیم، بسازید. برای طراحی لباسهای مجلسی استعداد دارم و میخواهم یک بازی طراحی مد انجام دهم. ای کاش طرح ها را به شما نشان می دادم، شاید بتوانید آن را برای این برنامه ها به ما نشان دهید
در کل خوبه ولی اینش بده که اولش میری زنا لختن
سلام این بازی از نظر من خوب نیس خوب هرکسی سلیقه ای داره و این بازی با سلیقه من جور در نیومد ولی باز ازسازنده این بازی تشکر میکنم چون با زحمت ساخته شده🙃🙂
من واقعا از استایل دادن به مدل ها لذت می برم!
پس از خرج کردن مقدار زیادی پول (واقعی و خیالی) برای این بازی سبک، از آن خسته شدم. طراحی بارها و بارها برای رویدادهای مشابه ایده من سرگرم کننده نیست. و در مورد انتخاب لباس برای BBW ها، نباید هیچ BBW یا مردی در تیم وجود داشته باشد که بتواند طرح های بهتری ارائه دهد...بنابراین از آنجایی که به نظر می رسد سازندگان آن را رها کرده اند، پس من نیز همین کار را خواهم کرد. تو تلاش کردی.😒
این بازی واقعاً عالی است من دوست دارم که انواع بدن و رنگ پوست متفاوت وجود دارد و بازی را واقعی تر می کند. تنها گلایه ای که دارم این است که دور لباس زیاد است و شلوار و پیراهن به اندازه کافی نیست. به نظر می رسد برای هر دور شلوار و پیراهن سه دور لباس وجود دارد. به طور کلی من این برنامه را توصیه می کنم.
اه اه بیشتر موهاشو نمیاره بدون مو حسابی اصلا یک مسابقه نیست عکسا الکیه بیشتر لباساش قفله برای هیچ لباسی 10 که بالاترین امتیازه نمیده من که سردر نمیارم چرا باید5ستاره بدم؟؟؟؟؟؟ 😠😡😡😐
بازی خوبیه ولی قیمت لباس ها بالاس
Intl Fashion Dress Up Stylist Szerepjátékok wtys