Post by highkeperlivi on Feb 25, 2022 12:28:35 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ PAW Patrol: Rescue Run ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ PAW Patrol: Rescue Run IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ debloca resursa ▞▞▞
▞▞▞ PAW Patrol: Rescue Run 2022 version ▞▞▞
continuă să spună că creditele de reîmprospătare am plătit de 3 ori acum!!
nu va funcționa, nu-l cumpăra
Nu pot fi foarte dezamăgit în centrul orașului de această aplicație, deoarece fetița mea iubește patrula labe, vă rugăm să rezolvați asta
Cum intru în contact cu dezvoltatorii? Nici măcar nu pot introduce numele copiilor mei când alegi ce pui vrei să fii!
Fiul meu a așteptat cu nerăbdare acest lucru și nu mă va lăsa să introduc un nume. Dezgustător! Sper că vei supăra fericit un copil!
E bine că am avut genunchiul să-i dau vocea lui sct zuma ca să sune bine.
Plătit pentru acest lucru a durat timp să se descarce, apoi nu se va deschide spunând că achiziția nu a fost inițializată, am încercat să dezinstaleze și să instaleze din nou de mai multe ori, dar spune că l-am achiziționat. Nepoata mea atat de dezamagita!!!
Vă rugăm să remediați acest joc, nu pot introduce numele și nu pot juca acest joc.A plătit pentru el și nici nu se descarcă!!Rambursează bani!!!!!!!!!!
Copilul meu este un băiat de 8 ani, îi place
am iubit
WW
Am descărcat jocul deoarece băiatul meu iubește patrula cu labe, dar nu s-a instalat cu codul de eroare 505. Foarte enervant, având în vedere că este singurul joc oficial cu patrula labe disponibil.
Fraudă
Plătit pentru nu se poate introduce numele nepotului așteaptă cu nerăbdare acest joc, bani irositi. Încărcat noaptea trecută, acum nu există opțiune pentru rambursare mega fraudă
Nu se poate trece crearea profilului
Sunt o altă persoană care nu poate trece prin ecranul de nume și nu poate primi o rambursare. Deșeuri fantastice. Dezamăgitor și evident necesită o remediere.
Bani bani bani. Cumpărați cumpărați cumpărați. Trebuie să achiziționați jocul, chiar dacă nu există nicio problemă, dar după câteva niveluri trebuie să achiziționați mai multe niveluri. Ei scot prea multe pagini din cartea lui EA. Gameplay-ul este ok, dar nevoia constantă de a cumpăra totul nu este.
Jocul este stricat, nu poate introduce numele pe tastatură. Rambursat.
Rahat. Facturarea nu a fost initializata!!
Vezi ce cred alții, CEL MAI BUN JOC ever
nu pot trece de „introduceți un nume” - îmi pare rău, a trebuit să-i dau 1 stea, nu pot evalua ceea ce nu am folosit
Nu pot trece de ecranul insignei. Selectez una pentru a introduce numele fiicei mele, literele pe care le introduc nu apar pe ecran și nu mă lasă să fac altceva. Am descărcat în urmă cu aproximativ o săptămână pentru fiica mea și doar am încercat să-l folosesc, așa că acum opțiunea de rambursare a intrat în contul meu Google Play. Remediați-l sau dați-mi banii înapoi, vă rog, este ridicol numărul de probleme pe care oamenii le au cu acest joc!!
Nu se poate descărca în centrul orașului, băiețel disperat să joace ca Everest, vă rog să remediați!!!
Crafting and Building Приключенски udnj
Nu pot obține nivelul 4, trebuie să-l sortați
Acest joc nu vă lasă să puneți numele copilului, foarte scump și complet înșelătorie!
Nu cumpăra acest joc cumpărat și plătit pentru că nici măcar nu vei descărca un gunoi absolut!!!!!!
Aplicația foarte bună a descărcat-o Plz
PAW Patrol: Rescue Run Dobrodružné suvc
Am cumpărat asta pentru nepotul meu pentru că îi place foarte mult patrula cu labe, dar jocul se blochează din când în când și nu poate accesa celelalte locații.😕
Nu pot să-mi introduc numele pentru a începe jocul. Copilul meu este atât de trist.
Sunt foarte supărat să plătesc pentru a folosi această aplicație și nici măcar nu pot face nimic pe ea, acum trebuie să o șterg, deoarece fiul meu o vede și este extrem de supărat că nu o poate juca!! Restituire!?
Încă trebuie să cumpăr nivel în interior
La fel de proaste ca și jucăriile sunt complet înșelate și complet lipsite de calitate, marfa patrulei labe ar trebui interzisă, deoarece părinții sunt păcăliți.
Joc grozav.
Iubesc!
Fără tastatură! Deci fără joc
Cum îi explici unui copil de 3 ani că nu poate juca în centrul orașului pentru că dezvoltatorii nu pot fi deranjați să rezolve problema!
Scrie „Folosește tastatura pentru a-ți introduce numele”, dar când încerc să introduc tastatura dispare. Nu puteți juca fără numele introdus.
PAW Patrol: Rescue Run Nuotykių pnpi
PAW Patrol: Rescue Run Aventură ybt
Copilul meu a fost încântat să joace acest joc, dar nu poate introduce un nume! Ce dezamagire. Vreau o rambursare!
După ce atingeți Play, există un ecran pentru a vă seta numele. Tastatura pur și simplu nu funcționează pe Moto X Play al meu. Nu există nicio modalitate de a trece la pasul următor decât dacă vă setați numele. Vă rog să o reparați cât mai curând.
Nu lucrez, nu pot introduce numele, mulțumesc că l-ai supărat pe băiețelul meu. Nu poți să creezi ceva și să încarci fără nici măcar un apk funcțional